Webdesign

Site-uri de prezentare | Magazine Online | User Interface Design | Bannere website | Logo website

Site-uri de prezentare

Creăm site-uri de prezentare ale companiei, produselor sau serviciilor dvs., având în spate concepte creative și comerciale

Magazine Online

Oferim soluții complete, robuste și automatizate pentru comerțul electronic

UI / UX Design

Concepem, dezvoltăm site-uri web și aplicații mobile, cu un design exclusivist adaptat necesităților și funcționalităților beneficiarului

Logo și Bannere

Un logo care are un design profesional, reprezintă expresia valorilor companiei, a culturii acesteia și te ajută la o mai bună relaționare cu clienții și potențialii clienți

Grafică publicitară

Creare Logo și Identitate Vizuală

Crearea unei identitați vizuale este un proces care are la bază strategia de brand, corelată cu un bagaj de cunoștiințe vizuale în domeniul brand-urilor, din care rezultă o identitate de brand sau de produs unică, înglobând toate caracteristicile brand-ului.

Grafică publicitară

Design Cărți de vizită

Concepția grafică a cărților de vizită este primul pas important către o carte de vizită cu adevărat deosebită.

MAXDESIGN vă face propuneri de grafică bazate pe preferințele dumneavoastră, dar în același timp ține cont și de experiența acumulată de-a lungul timpului în realizarea cărților de vizită.

Grafică publicitară

Pliante, Broșuri

Suntem convinși că deja ați observat importanța unei broșuri sau a unui pliant. Este unul dintre modurile de promovare a afacerii dumneavoastră, un contact direct cu publicul. Un pliant, flyer sau o broșură va atrage atât prin design cât și prin informația bine structurată.

Grafică publicitară

Design Cataloage și Reviste

Cataloagele și revistele aduc un plus de imagine afacerii dumneavoastră și pot prezenta produsele sau serviciile în cel mai detaliat mod.

Grafică publicitară

Branding de Produse

Brandul unei companii este clădit pe ani întregi de muncă, pe transpirația a mii de oameni, pe ideile unor minți strălucite și pe eforturi depuse în menținerea unui nivel de calitate ridicat care să se asocieze cu brandul și cel mai important dintre toate brandul este clădit pe un plan strategic de branding bine gândit pe termen lung dar și pe termen scurt.

Grafică publicitară

Fotografie de produs

Produsele companiei dumneavoastră trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să vă aleagă. Putem realiza fotografie de produs pentru magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR. De asemenea putem realiza și fotografie industrială, care cuprinde unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) precum și mijloace fixe și mobile.

prelucrare foto profesionala prelucrare foto profesionala
Procesare Foto

Editare foto profesională

• conversie: raw-jpeg-tiff / alb-negru / sepia / color
• retus contrast, expunere, balans de alb, zgomot
• eliminare / adaugare componente din imagine
• combinarea elementelor din mai multe imagini
• redimensionare, restaurare